Kuutamojoogassa on tarjolla yksilö äänimaljahoitoja la 22.5.2021. Varaa aikasi hoitoon täältä!

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jossa pääset lempeästi rentoutumaan ja kuuntelemaan harmonisia äänimaljojen sointeja. Äänimaljahoidot laskevat stressitasoa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa. Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia, josta äänimaljoja soitetaan noin 45 minuuttia ja hoitoon sisältyy alku- ja loppukeskustelu.

Äänimaljahoito sopii sinulle, jos koet ahdistusta, unettomuutta tai jännitystä kehossasi tai koet muutoin olosi stressaantuneeksi ja kaipaat rauhoittumista. Äänimaljahoito sopii kaikille perusterveille. Äänimaljahoitoa ei suositella, jos sinulla on vakava sydänsairaus (lääkitys), sydämentahdistin, verisuonitukoksia, syöpähoidot kesken, flunssa, kuumetta tai antibioottilääkitys meneillään. Mikäli sinulla on kysyttävää äänimaljojen sopivuudesta, ota yhteyttä ja keskustellaan onnistuuko hoito.

Lämpimästi tervetuloa äänimaljarentoutukseen!

Saattaisit myös pitää näistä: