Haluatko tarjota yrityksesi työntekijöille rentouttavan hetken, joka lisää voimavaroja ja työssä jaksamista? Tai oletko kiinnostunut ystävien kanssa kanssa kokeilemaan jotain uutta? Haluatteko polttaripäivään rauhallisen hetken? Arvostaako ystäväsi rentoutumista ja hiljentymistä ja haluatte yllättää hänet esim. syntymäpäivänä yhteisellä rentoutumishetkellä? Äänimaljarentoutus ryhmälle on tällöin oiva valinta.

Ryhmille suunnattua äänimaljarentoutusta kutsutaan usein nimellä sointukylpy. Sointukylpy soveltuu hyvin esimerkiksi työpaikan virkistystoimintaan ja Tyky -päivän ohjelmaan, polttareihin, babyshowereihin, illanviettoihin, päiväkoteihin, kouluihin yms.

Ryhmälle järjestettävässä äänimaljarentoutuksessa osallistujat makaavat alustalla tai voivat halutessaan istua, ja kuuntelevat maljojen harmonisia ääniä. Ryhmärentoutuksia on mahdollista toteuttaa myös ulkona ja niihin voidaan yhdistää myös esimerkiksi liikkuvuusharjoittelua. 

Äänimaljarentoutuksiin on mahdolista myös yhdistää luento esimerkiksi palautumiseen ja rentoutumiseen liityen. Luennon voi halutessaan tilata myös erikseen ja se on mahdollista toteuttaa etänä verkon välityksellä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmat yksityiskohdat ja suunnitellaan sinulle sopiva paketti!